Handelaarskenteken verzekering
Afsluiten

Indien u beschikt over een handelaarskenteken dan dient u hiervoor een handelaarskenteken verzekering af te sluiten. Voor het afsluiten van een handelaarskenteken dienen wij een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier voor de handelaarskenteken verzekering te ontvangen. Het aanvraagformulier voor de verzekering van een handelaarskenteken kunt u downloaden op deze site en daarna terugsturen per e-mail. Indien u een handelaarskenteken verzekering afsluit verzorgen wij de dekking op deze polis. In principe zullen wij dezelfde dag nog voorlopige dekking verlenen voor de verzekering van uw handelaarskenteken. Vult u a.u.b. het aanvraagformulier zo volledig als mogelijk in en stuur deze naar het ( e-mail ) adres wat op het formulier staat vermeld. Download hier het aanvraagformulier:

Aanvraagformulier Handelaarskenteken verzekering

Indien u vragen hebt over het afsluiten van een handelaarskenteken verzekering, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het afsluiten van de handelaarskenteken verzekering. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 072-5092263 van ma. t/m zat. van 09:00 / 17:00 uur.

Voor € 66,70 per maand sluit u bij ons een handelaarskenteken verzekering af. De handelaarskenteken verzekering is specifiek bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt een handelaarskenteken aanvragen bij de RDW. U zult een WAM-verzekering moeten afsluiten voor dit handelaarskenteken. U moet het handelaarskenteken zien als het kenteken van een auto. Een handelaarskenteken moet dus net als de auto verplicht verzekerd worden. Met een handelaarskenteken kan uw klant een proefrit maken met uw auto. U kunt het aanvraagformulier voor de handelaarskenteken verzekering onderaan deze pagina downloaden.

Bel voor Service & Advies: Tel. 072-5092263 ma. | zat. 09:00 / 17:00


Premiespecificatie handelaarskenteken: 

€ 750,- Bruto premie Handelaarskenteken  ( G1 )
( Indien ook reparatie, onderhoud en keuring € 920,- )
€ 5.600.000,- schade aan personen / € 2.500.000,- schade aan zaken

Bruto premie Kantooraansprakelijkheid ( G2 )  
€ 195,- Verzekerde som G2 € 2.500.000,- ( Op basis van minimumomzet * )
--------------------------------------------------------------------------------------- +
€ 945,- Totaal bruto premie                          
€ 283,50 Uw Korting 30%                            
--------------------------------------------------------------------------------------- -/-
€ 661,50 Uw netto premie per jaar                      
€ 800,42 Netto jaarpremie incl. 21% belasting    

€ 66,70 Uw maandpremie incl. belasting        

Een rechtsbijstand voor motorrijtuigen is optioneel bij te sluiten voor € 45,- per jaar.

De éénmalige poliskosten zijn € 8,50. Bij termijnbetaling geldt er geen termijnbetalingstoeslag. De premie voor aansprakelijkheid is afhankelijk van de jaaromzet.
In dit voorbeeld is dat maximaal € 75.000,-.

Bijzonderheden
Het is alleen mogelijk een handelaarskenteken verzekering af te sluiten indien uw bedrijf is gevestigd in een bedrijfspand. En speciaal voor een autopoetsbedrijf is het noodzakelijk aangesloten te zijn bij Focwa.

Verzekeringskaart handelaarskenteken verzekering

Bekijk de verzekeringskaart van dit product